Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanından 10 öğrencinin katılacağı staj programı üç hafta sürecek.

‘Erasmus+Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesi’ kapsamında yapılacak yurt dışı staj çalışması öncesinde Merkez Müdürü Necmi Gökyokuş ve Proje Koordinatörü Burhan Özkan tarafından yolculuk, barınma ve staj eğitimleri konularında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Gökyokuş üç hafta sürecek Almanya staj programıyla Avrupa tecrübelerini pekiştireceklerini belirterek, merkezlerinde öğrenim gören çırak öğrencilerin bu projeler sayesinde kendilerini geliştirme imkanı bulacaklarını ifade etti. Gökyokuş, staj eğitimine ve tüm faaliyetlere her zaman destek veren Okul Aile Birliği Başkanı Ekrem Yazaroğlu’na ve öğrenci ailelerine çok teşekkür etti.

Almanya’nın Mannheim kentinde farklı işletme ortamlarında gerçekleştirilecek staj konusunda ayrıntılı bilgi veren Proje Koordinatörü Müdür Yardımcısı Burhan Özkan çırak öğrencilerin ve bölüm öğretmenlerinin tüm masraflarının proje bütçesinden karşılanacağını ifade ederek, Almanya’da kalınacak yer ve diğer işlemlerin tamamlandığını belirtti. Özkan, her yıl gerçekleştirdikleri AB Projeleri sayesinde çok sayıda çırak öğrencinin yurt dışı deneyimi kazanarak meslek hayatlarına önemli kazanımlar sağladıklarını kaydetti.

Almanya’daki staj programına proje koordinatörü Burhan Özkan’ın öncülüğünde Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Öğretmeni Ahmet Kardaş ve 10 öğrenci katılacak. Merkez Müdürü Necmi Gökyokuş da stajın ilk haftası sonunda Almanya’ya giderek staj faaliyetlerini yerinde inceleyecek.

Editör: TE Bilişim