7 Haziran'da Düzce'de damadı Erdoğan H.yi tüfekle vurup öldürdükten sonra kaçan Ç.H. Sakarya'nın Hendek ilçesinde yakalandı.

Jandarma dedektif timi JASAT katil zanlısının Hendek'te bulunan ve roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Turanlar mahallesinde saklandığı bilgisine ulaştı.

Resmi kıyafetler ile mahalleye gidildiğinde zanlının kaçabileceği ihtimalini değerlendiren ekipler, önce roman mahallesinde sıklıkla kullanılan eski model araçlar temin etti.

Roman vatandaşların kılığına da giren dedektifler katil zanlısı Ç.H.'yi 20 gün boyunca Turanlar Mahallesi ve etrafında takibe aldı.

Cinayet zanlısının bir evde saklandığını kesinleştiren Sakarya Jandarmasına bağlı JASAT dedektifleri operasyonun düğmesine bastı. 

Olası bir baskında evin arka tarafından kaçış yeri de hazırladığı tespit edilen zanlı Ç.H. saklandığı evin bahçesinde arkadaşları ile alkol alıp mangal partisi yaparken kıs kıvrak yakalandı. 

Yakalan cinayet zanlısı Düzce 2. Sulh Ceza hakimliğince "Kasten Öldürme" suçundan arandığı gerekçesiyle Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine sorgulanmak üzere teslim edildi.

NE OLMUŞTU?

Olay, 7 Haziranda Ağa Mahallesi'nde meydana geldi. Ç.H., kızını evinde ziyarete gitti. Evde henüz belirlenemeyen nedenle kayınpeder Ç. H. ile damadı Erdoğan H. arasında kavga çıktı. Ç.H., evde bulduğu av tüfeği ile Erdoğan H.'yi ağır yaraladı. Olayı duyan çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler damat Erdoğan H.'yi Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Kayınpeder Ç.H. ise olay yerinden kaçtı. Emniyet ekipleri kayınpederi arama çalışması başlattı.

Editör: TE Bilişim