Atatürk Parkı Nikah Salonu’nda düzenlenen arttırmaya işadamları, esnaflar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanlığı seçilmesinden bu yana gelen 'hayırlı olsun' çiçeklerinin tamamı satıldı.

Çiçeklerden elde edilen gelirler ilçemizdeki engelli ve hasta vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak, hayata katılmalarına öncü olmak amacıyla Engelli ve Hasta Nakil Aracı alınarak değerlendirilecek.

İnşallah iyi niyetle yapılan her hayır yerine ulaşır

Başkan Babaoğlu, açık artırmaya katılarak destek olan herkese teşekkür ederek “ Göreve başladığımız günden bu güne kadar bir çok hayırlı olsun çiçekleri geldi. Gönderen herkese teşekkür ediyorum. Daha önceki başkanlarımız da böyle bir uygulama yaparak gelen çiçekleri güzel bir şekilde değerlendirmiş ve başarılı olmuşlar. Başarılı olan her şeyin daha da geliştirilerek tekrar edilmesinde sakınca yoktur. İlçemizde hasta ve yaşlılarımız çok fazla, bu insanların bakımları devletimiz tarafından bir şekilde yapılıyor. Bir kısmı da belediyemiz tarafından yapılıyor. Nakil ile ilgili çok sıkıntı yaşıyoruz. Hasta nakil aracımız ile bir çok vatandaşımızın işi görülüyor. Mevcut araçlarımız yetersiz olduğu için bir hasta nakil aracı daha alacağız. Programımıza katılamayıp destek olan çok arkadaşımız var, kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah iyi niyetle yapılan her hayır yerine ulaşır. Çiçek satışı sonrası elde edilen gelir de amacının dışında kullanılmayacaktır. Şimdiden hayırlı olsun “ diyerek, açık artırmayı başlattı.

Açık artırmada ilk olarak Gülkoop Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kaplan ve Tutkunlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vural Tutkun çiçek alarak açılışı yaptı.

Editör: TE Bilişim