CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, 'Adalet Yürüyüşü'nün 16. gününde kalp spazmı geçirdi. Konvoyda bulunan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Yıldız, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Hüseyin Yıldız'ın göğüs ağrısı çektiği, kalp spazmı şüphesiyle hastaneye yatırıldığı ifade edildi. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, Yıldız'ın 24 saat gözetim altında tutulacağı kaydedildi.
Milletvekilinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bypass olacak

Adalet Yürüyüşü sırasında göğsünde ağrı hisseden ve hastaneye kaldırılan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, kendi isteği ile İstanbul'a sevk edildi. Milletvekilinin Bypass ameliyatı olacağı öğrenildi.

"Sağlık durumu iyi"
Milletvekilinin son durumu hakkında bilgi veren CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, "Aydın Milletvekilimiz Hüseyin Yıldız yürüyüş anında göğsünde bir sancı hissetti. Hemen bizi bilgilendirdi. Kendisini araştırma hastanesine getirdik. Buradaki doktor arkadaşlar yakından ilgilendiler. Hemen bir anjiyo yapıldı. Yapılan kontrolde ana damarda yüzde 90 tıkanıklık tespit edildi. Şimdi kendisinin ve ailesinin isteğiyle İstanbul'da bulunan bir hastaneye sevk ediliyor. Sağlık durumu korkulacak durumda değil. Hava ambulansı geliyor. Hava ambulansı ile en yakın zamanda İstanbul'a sevk edilerek Bypass olacak. Yürüyüşün bundan sonraki etabına katılamayacak olmasından dolayı büyük üzüntü duyuyor. Dua bekliyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim