AHİLİK YILI

Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, her Pazartesi sabahı gerçekleştirilen Esnaf Duası programına devam ediyor. Asırlardır esnaf ve sanatkarların sabah dükkanlarını açtıkları geleneği, 2021 yılının Ahilik Yılı ilan edilmesi vesilesiyle yeniden yaşatan Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, dua programını bu hafta Çark Caddesinde gerçekleştirdi.

ÇARK CADDESİ

Çark Caddesinde gerçekleştirilen programa AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Adapazarı Belediye Başkan Mutlu Işıksu, Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Adapazarı CADDET Başkanı Kemal Turgaç ile esnaf ve sanatkarlar katıldı.

ESNAF DUASI

Sakarya Esnaf ve Sanatkalar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan, programa katılan herkese teşekkür ederek, “Ahilik yılı kapsamında her Pazartesi dükkanlarımızı Esnaf Duası ile açıyoruz. Bu hafta da Çark Caddesinde esnaf ve sanatkarlarımız ile birlikte haftaya başladık ve heyetle beraber cadde esnaflarının işyerlerini ziyaret ettik. Tüm esnaf ve sanatkarlarımız için hayırlı bereketli bir hafta olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim