Bahar aylarında Sakarya esnafının üzerine kara bulut gibi çöken Yöresel Ürün Pazarı organizatörleri, bu yıl da Sakarya’yı hedef yaptılar.

YÜCE’DEN YÜZ BULAMADILAR 

►Büyükşehir Belediyesi’nden Kent Meydanı için izin isteyen organizatörler, Başkan Ekrem Yüce’den yüz bulamadı. Yüce, Sakarya esnafını zarara uğratacak bu fuara izin vermedi. 

SAKARYASPOR’U KULLANIYORLAR

 ►Büyükşehir Belediyesi’nin ret kararı sonrasında Sakaryaspor’un kapısını çaldı. Sakaryaspor  bu kişilerle anlaştı ve “Sakaryaspor Yöresel Ürünler Festivali’ düzenlemek üzere Kent Park’ı istedi.

 GERÇEK FARKLI 

►Büyükşehir Belediyesi’nin, festivalin Sakaryaspor yararına olacağı düşüncesiyle buna izin verdiği öğrenildi. Ancak gerçeğin böyle olmadığı, Ekrem Yüce’nin esnafın aleyhine olan bu izni iptal etmesi gerektiği belirtiliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin, Sakaryaspor’un adı kullanılarak alınan Yöresel Ürünler Festivali iznini, esnafın sesini dinleyerek iptal etmesini bekliyor. Ayrıca Koronavirüs nedeniyle tüm etkinliklerin iptal edildiği bir dönemde bu festivale izin verilmesi de eleştiriliyor,

Editör: TE Bilişim