Belediye Çalışanlarına KVKK Eğitimi

Serdivan Belediyesi’nde tüm çalışanlara Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Eğitimi” verildi.

Belediye Çalışanlarına KVKK Eğitimi

Serdivan Belediyesi’nde tüm çalışanlara Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Eğitimi” verildi.

Bizimsakarya.com.tr
Bizimsakarya.com.tr
14 Ocak 2021 Perşembe 16:01
Belediye Çalışanlarına KVKK Eğitimi

Serdivan Belediyesi Meclis Salonu’nda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak verilen eğitim, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sezercan Bektaş tarafından Serdivan Belediyesi birim veri envanter sorumlularına yönelik olarak gerçekleştirildi.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, kullanıcı şifre kullanımı ve güvenliği konularında farkındalık kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen eğitim kapsamında, “kişisel veri nedir?” “kişisel veri işleme için temel ilkeler nelerdir?”, “kişisel verileri temel ilkelere göre işleme yükümlülüğü”, “bilgi güvenliği ihlali ve ihlale müdahale süreçleri” anlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.