Türkiye’den aldığı yükü, Belçika’nın Kortrijk kentine götürmekte olan  Aydın Özdemir, TIR kamyonu yükünü boşalttıktan hemen sonra rahatsızlandı. Kamyondan inerek, hemen yardım isteyen Aydın Özdemir’in çağrısı ile olay yerine bir ambülans çağrıldı. Ancak bir sandalyeye oturtulan ve nefes almasına yardımcı olunan Aydın Özdemir’e gelen acil müdahale ekipleri, hemen olay yerinde nefes almasını sağlayarak, kalp masajı yaparak müdahale ettiler.. Ancak tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan, Akyazılı evli ve üç çocuk babası Aydın Özdemir’in vefat ettiği, firma yetkililerine iletildi.
Konu ile ilgili olarak Belçika’nın başkenti Brüksel’de yaşayan Sakaryalı gazeteci, yazar Yusuf Cinal,” Son derece üzgünüz. Olayla ilgili olarak firma sahibi,hemşerim Vedat Atabek aradı.Durumu izah etti. Hemen araştırma yaptık. Aydın Özdemir’e  Kortrijk Devlet Hastanesi Acil Müdahale Ekipleri, müdahale etmişler,f akat tüm çabaları boşa gitmiş..Vefat sonrası Aydın Özdemir’i bir özel morga teslim etmişler..Belçika’da faaliyet gösteren Hızır Cenaze Firması yetkilisi Veli Arslano ile temas kurarak, Aydın Özdemir’in cenazesini Brüksel Burguman Devlet Hastanesi’ne getirerek, cenazenin Türkiye’ye gönderilmesi için resmi  işlemlere başladık. Cenaze burada İslami usullere göre hazırlanarak Türkiye’ye gönderilecek.. Aydın Özdemir’in Belçika’daki dostları, Almanya’daki yakınları da geldi.. Belçika saati ile 13.00 gibi cenaze yıkanacak ve kargo işlemleri sonrası Türkiye’ye gönderilecek..Cenazenin bir an önce Türkiye’ye gönderilmesi için gereken yapılıyor..Ayrıca Türkiye’deki yakınlarını da bilgilendireceğiz” diyerek,  çok üzgün olduklarını ve aileye, yakınlarına başsağlığı dilediklerini söyledi.
Birçok firmada TIR şoförlüğü yapan Aydın Özdemir’in vefatı, ailesi ve yakınları kadar firma yetkililerini,  TIR şoförleri camiasında da büyük üzüntü yarattı.
Aydın Özdemir’in cenazesinin,S akarya İl’i, Akyazı İlçesi Hasanbey Mahalle Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim