Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, gün boyunca sürdürdüğü yoğun çalışmaların ardından gece saatlerinde ise yenilenen yüzüyle Sakaryalılara ve şehir dışından gelen misafirlere hizmet vermeye başlan Ormanpark’ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Park içerisinde tamamlanan çalışmalar kapsamında kapalı alanların tamamı yenilenirken ahşap işlemeler ise yeniden düzenlendi. İçerisine çocuk oyun grupları da yerleştirilen park yenilenen peyzajıyla şehre yakışır bir hale getirildi. Süs havuzunda gerçekleştirilen rehabilite çalışmaları ile misafirlerin ilgisini çeken parkın mutfağı ise yenilenen yüzü ve özenle seçilmiş farklı lezzetleriyle Sakarya’nın en gözde mekanlarından biri oldu. Ormanpark içerisinde geç saatlerde incelemelerde bulunan Başkan Yüce, yeni yüzüyle Ormanpark’ın Sakarya’ya çok yakıştığını belirtti. Yüce, devam eden çalışmalarla park içerisinde ki çeşitliliği artıracaklarını da ifade etti.

“Gündüz gece demeden çalışmalarımızı yakından takip ediyoruz”

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yüce, “ Bizim belediyecilik anlayışımızda bir şehrin sadece alt ve üstyapısına yapılan yatırımlar yer almıyor. Şehrimizin alt ve üstyapısında hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz projelere öncelikli görevimiz olarak bakıyoruz. Aynı zamanda Sakarya’nın ekonomisine, sosyal ve kültürel yaşantısına, tarımına ve sanayisine katkı sağlayacak adımları da hızla atıyoruz. Şehrimizin değerini artıracak ve geleceğe kusursuz bir şekilde taşıyacak çalışmalarımızı tek tek hayata geçiriyoruz. Bu projelerimiz arasında Sakarya’nın sosyal yaşantısına büyük katkı sağlayan Ormanpark’ı yenilenen yüzüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan da büyük mutluluk duyduk. Biz gündüz demeden gece demeden şehrimiz için gerçekleştirdiğimiz projelerimizin işleyişini en ince detayına kadar yakından takip ediyoruz. Gün içerisinde gerçekleştirdiğimiz yoğun programlarımızın ardından da geceleri Büyükşehir Belediyemizin yürüttüğü ve tamamladığı çalışmaları takip ediyoruz” dedi.

Şehrin ortasında doğayla iç içe vakit geçirme imkanı

Başkan Yüce, “ Şehrimiz için sürdürdüğümüz çalışmalara hiçbir zaman yeter diye bakmadık. Sakarya için her zaman daha fazla ne yapabiliriz diye düşünerek güne başladık. Bu düşünceyle projelerimizi şehrimize kazandırırken ve kazandırdıktan sonra dahi eklemeler yaparak katkı sağlıyoruz. Ormanpark içinde bir yürüyüş alanı ve eğitim alanı için çalışmalarımızı başlattık. Yeni yüzüyle dinlenme, oturma alanları ve oyun gruplarının yanı sıra çalışmalarımızın ardından vatandaşlarımız yürüyüş yoluna da kavuşacak. Şehrin ortasında doğayla iç içe vakit geçirmenin imkanını Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza ve misafirlerimize sunduk. Aynı zamanda eğitimin her alanda gerekliliğinin bilinciyle alan içerisine bir eğitim alanı da kazandıracağız. Eşsiz lezzetler eşliğinde, sosyal alanları ile şehrin içerisinde doğanın ortasında vakit geçirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı Ormanpark’a davet ediyorum” ifadelerinde

Editör: TE Bilişim