“Başkan Sarı, Cankurtaranlarla Bir Araya Gelerek Sezonun Değerlendirmesini Yaptı”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, turizm sezonunun son gününde sahilde gerçekleştirdiği denetimleri devam ettirerek çeşitli incelemelerde bulundu.

Turizm sezonu başında, ilgili tüm personele ilçe plajında sürdürülecek çalışmalarla ilgili gerekli talimatları veren Başkan İshak Sarı, sezonun ilk gününden son gününe kadar incelemelerini titizlikle sürdürdü.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran ekipleri ile görüşerek sezonun değerlendirmesini yapan Başkan İshak Sarı; “Sahil bölgemizde sezon boyunca incelemelerde bulunduk. Geçtiğimiz haftalarda tüm sahilimizi ATV ile denetleyerek işletmecilerimize gerekli uyarıları yaptık ve bu konudaki hassasiyetimizi belirttik. Bu hafta yaptığımız incelemeler sonucunda Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran ekiplerimizle sezonu değerlendirdik. Cankurtaran ekiplerimizin ilçemiz Karasu ve çevre ilçelerde kapsamlı ve başarılı bir çalışmaya ekipçe imza attıkları düşüncesindeyim. Bugün, cankurtaran ekiplerimizin yaptıkları çalışmaları yerinde görmek, yaşadıklarını az da olsa hissetmek adına denize girerek incelemelerde bulunduk. Tehlikeli ve bir o kadar gurur verici bu görevi üstlenen arkadaşlarımızın ne kadar zor bir görevi üstlendiklerine şahit olduk. Her yıl yaptıkları çalışmanın üzerine yeni ekipmanlar ekleyerek başarılı işler çıkartıyorlar. Turizm sezonunun sonuna yaklaşırken kendilerine teşekkür etmek adına bir araya geldik. Başta Sayın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve tüm cankurtaran ekibine teşekkürlerimi sunarım” dedi.

“Tek amacımız ilçemizde yaşayan ve tatil için gelen vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamaları ve tatillerini yapmalarıdır” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Bu yıl yerel seçimlerin ardından hemen yaz sezonuna girdik. İmkânlarımız doğrultusundaki en iyi şartlarımızı sunarak turizm sezonumuzu tamamlamaya çalıştık. Önümüzdeki dönemlerde daha ciddi, daha disiplinli, belirli kurallar çerçevesinde, halkımızın turizm sezonunu güvenli ve huzurlu geçirmesi amacıyla önemli çalışmaların hayata geçirileceğini özellikle belirtiyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim