Halkımızın ve esnafımızın her zaman yanındayız

Yapılan ziyaretlerin amacının esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu söyleyen Başkan Özen, “Sorunları yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, esnafımızla bir araya gelerek yapılan ve yapılması gereken hizmetleri değerlendirme fırsatı buluyoruz. Özellikle esnafımızla yaptığımız görüşmelerde, onların arzu ettiği şekilde hizmetleri yapmak bizler için daha verimli oluyor. Kapımız her zaman halkımıza açıktır. Bizlere gelemeyenlere, bizler ulaşarak sorun ve taleplerini dinliyoruz. Özellikle pandemi döneminden bu yana esnafımızı daha sık ziyaret ederek yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Sapanca Belediyesi, olarak halkımızın ve esnafımızın her zaman yanında yer aldık almaya da devam edeceğiz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti.

Ziyaretlerimiz olumlu geçiyor

Başkan Özen “Esnafımızla işleri hakkında konuşuyoruz. Onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Ziyaretlerimiz olumlu geçiyor. Biz de kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Bizi ilgilendiren konularda bir ihtiyaçları varsa gerekli desteği sağlıyoruz. Bu bağlamda, belediye olarak üzerimize düşen her konuda esnafımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini de belirten Başkan Özen, esnaf ve vatandaşların ilçe hakkındaki düşüncelerini çok önemsediklerini ve onların uyarılarını dikkate aldıklarını kaydetti.

Editör: TE Bilişim