Mart ayında Erenler eski Belediye Başkanı Cavit Öztürk tarafından hayata geçirilen Erenler Yaşam Merkezi, alınan mecli kararı ile birlikte Büyükşehir Belediyesine devledilmişti.

14 milyon 430 bin TL'ye ihalesi yapılan yaşam merkezi için Ereler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç'ın " Tesisin daha iyi, daha profesyonel ve uygun şartlarda halkımıza hizmet sağlayabilmesi için kira bedeli karşılığında verilmesini uygun gördük" sözleri üzerine İYİ Parti Erenler İlçe Başkanı Şemsettin Duman Başkan Kılıç'a sorular yöneltti.

Dumar, " Bahsettiğiniz kira bedeli nedir ? Belediyecilik zaten profesyonellik gerektiren bir iş Profesyonel ekipten kastınız nedir? Devirden önce havuzların su sızdırmaya başladığı doğrumu ? Erenlerdeki okullara cüzi bedel karşılığı hizmet vererek gençlerimizi hem bir spor ile ilgilenmelerini sağlayıp hem sosyal belediyeciliğin gereğini yapmış olmazmısınız? Kazanç beklemeden gider ve masrafları karşılığı çalıştırılsaydı büyükşehir’e kiralanan tutar karşılanmış olmazmıydı?" dedi.

"Yüksek bedeller ile yapılan yaşam merkezini işletemeyecektiniz neden yaptınız"diyen Duman, "Sayın Kılıç ben yapmadım diyebilir fakat aynı siyasi görüşten geldikleri için önceki başkan deme şansı yok . Erenler halkı birçok alanda sizden hizmet beklerken 14 milyon 430 bin TL’ye ihale ettiğiniz ve yaptığınız ki ihale tutarı tadilatlar ve ilaveler ile kaç TL’ye bittiğini bilmiyoruz neden Erenler Halkının parasını savuruyorsunuz. Erenlerde bulunan okullara belli günlerde yüzme ile alakalı spor’a teşvik etmek amacı ile hizmet verseniz sosyal belediyecilik anlayışına hizmet etmiş olmaz mısınız" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim