DEVLET HASTANESİ VE CEZAEVİ

Pandemi kurallarına uygun olarak ve temasın en aza indirilerek düzenlenen programlarda Başkan Babaoğlu’na, Hendek Belediye Meclis Üyesi Nigar Görüm ve MHP Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz eşlik etti. Bu yılda geleneği bozmayan Başkan Babaoğlu, kadın cezaevi ve Hendek Devlet Hastanesinde kadınların gününü kutlarken, cezaevinde kalan mahkumlara ve diğer kurumların kadın çalışanlarına dağıtılmak üzere karanfil ve gül hediye etti.

“BUGÜN ÇOK ÖNEMLİ”

Babaoğlu bu ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, “ Hepinizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadına yönelik şiddetin her geçen arttığı böylesine önemli bir dönemde bugünü çok önemli ve değerli buluyoruz. Pandemi nedeniyle sizler aracılığıyla tüm kader mahkumlarının ve kamu çalışanlarının gününü kutluyorum” dedi. Başkan Babaoğlu annesini de ziyaret ederek Kadınlar Gününü kutladı.

TÜM KURUMLARA DAĞITILIYOR

Yapılan görüşmelerin ardından MHP Meclis Üyesi Nigar Görüm ve MHP Kadın kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz, üzerinde '8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun' yazılı karanfil ve gülleri Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hendek Sosyal Hizmet Merkezi, Askerlik Şubesi, 112 acil istasyonu ve diğer kurumlara dağıtıldı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kurum Müdürleri ve temsilcilerine bırakılan karanfil ve güller, kadınlara dağıtılırken Başkan Babaoğlu ve beraberindeki heyete nazik düşünceleri nedeniyle teşekkür ettiler.

ETKİNLİK SÜRECEK

9 Mart Salı günüde Hendek İlçe Pazar yeri girişlerinde yine pandemi kurallarına uygun şekilde Hendekli kadınlara çiçek dağıtımı yapılacak. Ayrıca Başkan Babaoğlu belediye kadın personellerine de çiçek dağıtacak.

Editör: TE Bilişim