Başkan Altuğ kutlama mesajında şunlara değindi: “Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam alemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir. 

Bu bayramda da yaşadığımız süreç nedeniyle, sevdiklerimizin sağlığını tehlikeye atmadan sosyal mesafe kurallarına uyarak bayram sevincimizi paylaşalım. Sevginin, saygının ve hoşgörünün simgesi olan bu özel günleri, insanların birbirine yakınlaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Ancak tedbiri elden bırakmadan… Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu bayramlarımızı kutlamanın huzurunu ve coşkusunu yaşamaktan hiçbir zaman vazgeçmeyelim.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta üyelerimiz ve Sakaryalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım”

Editör: TE Bilişim