FATURA İFTİRASI

Mehmet İspiroğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Algı operasyonu yapmaya çalışan bir zihniyetle karşı karşıyayız. İddia edildiği gibi benim akrabalarımın Karasu Belediyesi’nde bir tek faturasını bulamaz. Şu anda idare ellerinde yaygara kopardıkları akrabalarıma ait faturaları açıklasınlar” dedi. İspiroğlu Sakarya’da 17 belediye de olduğu Karasu Belediyesi’nde de müfettişlerin olduğunu belirterek “ Bizim dönemimize dair 31.12.2018 tarihine kadar SAYIŞTAY inceleme yaptı. Belediyeye müfettiş gelmesini bile çarpıtarak başarısızlıklarına dayanak yapıyorlar. Bir yıl sonra belediyeye tekrar müfettiş gelecek. O zaman ne diyecekler? Merak ediyorum”

KENDİSİ NEREDEYDİ

Mehmet İspiroğlu, “Kendi partisinden belediyeyi hırs ve para uğruna icraya verenler, hizmeti engelleyenler bugün hala intikam peşindeler. Geçmişin intikamını almak için algı operasyonu, yalan ve iftira atanlar sanmasınlar ki bizim elimiz kolumuz bağlı. Biz susuyorsak aile ve devlet terbiyemizden susuyoruz. Yoksa herkese söyleyecek sözümüz var. Algı yaptıkları firmaları neden açıklamadıklarını merak ediyorum. Bizim hizmet engelleyen şimdi ağlamaktan başka icraatı olmayanlar, Karasu için hangi mega projeyi meclise getirdiler? Ben AK Parti’den seçilmiş belediye başkanı iken kendisinin görevi neydi?”

BİZE YAKIŞMAZ

İspiroğlu, “Mevcut idarenin yanlışı yok mu? Bizim mizacımızda şikayet etmek olmadığı için böyle şeylere tenezzül etmiyoruz. Şantiye çıkışı belediye araçlarını alan, her şeyi şikayet eden zatlara soruyorum. Şimdi nerelerdesiniz? Parti toplantılarında bizi Cumhurbaşkanına laf söyleyene reklam veriyor diye dedikodu yapanlar şimdi afişlerini nereye asıyor?”

HESABINI SORACAĞIM

Mehmet İspiroğlu Karasu halkına seslenerek, “Seçimler 5 yılda bir yapılır ve bu süre çabuk geçer. Haksız yere işten atılan, mağdur edilen insanların hesabını bunlardan soracağım. Süreç bittiğinde bizimde söyleyeceklerimiz olacak. Belediye başkanlığım döneminde bunlara hiç cevap vermedim. Bundan sonra da vermeyeceğim. Karasu Belediyesi personeli çok akıllı, bilgili temiz insanlar. Onlar daha uzun süre ilçelerine hizmet edecekler” dedi. 

Editör: TE Bilişim