ANITA ÇELENK SUNUMU

Türk Polis Teşkilatının 176.yılında Hendek Kaymakamlığı önünde Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı. Törene Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Savcısı Ruşen Çakır, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Alataş, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve Polisler katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan tarafından anıta çelenk sunulurken, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

ŞEHİTLERİMİZE DUA

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Furkan Mücahit Yenel tarafından yapılan günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından tören son buldu. Ardından protokol tarafından yeni emniyet binası gezilerek, Hendek’in önemli ve değerli isimlerinden olan Rüştü Çürüksulu tarafından hediye edilen koç kurban edildi. İlçe Müftüsü Mürteza Gür tarafından yapılan duanın ardından, Başkan Turgut Babaoğlu, Emniyet Müdürü Şevket İlhan ve Emniyet personeli, Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan ve şehit mezarlıklarını ziyaret ederek dualar etti.

ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZDIR

Polis teşkilatının 176.yılını kutlayan Başkan Babaoğlu, “Türk Polis Teşkilatının kahraman her ferdi, Büyük Türk Milletinin ve vatanın huzuru için birer fedakarlık sembolüdür. 176 yıl boyunca ülkemizin hizmetinde, milletimizin emrinde olan Türk Polis Teşkilatı övünç kaynağımız olduğu gibi, gururumuzdur. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatı’mızın 176. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı kutlar, emniyet mensuplarımıza aileleriyle birlikte huzur ve sağlık dolu yıllar dilerim. Vatan uğruna can veren Aziz Şehitlerimizi de rahmetle ve saygıyla anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim