Tevhide Yağan dün kutlanan anneler günü dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, “Bize dünyanın en değerli hediyesi yaşamımızı veren, emeğini, sevgisini, bizler için sonuna kadar harcayan elerimizin anneler günü kutlu olsun” dedi.

Anneleri sadece bir günde ziyaret edip armağan alarak hakkını ödemenin mümkün olmadığını ifade eden Yağan, “Ancak, yine de yaşamın en güzel yıllarını sadece bizler için adayan annelerimizden bir demet çiçeği, bir güzel sözü sakınmayalım. Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun” diye sözlerini tamamladığı anda gözyaşlarını tutamadı..

Anneme babama doyamadım.

Toplantı sonrasında duygularını arkadaşımız Nurettin Eryılmaz’a anlatan Yağan, çok küçük yaşta kaybettiği anne ve babasını hatırlayınca duygularına hakim olamadığını söyledi.
4 yaşında iken annesini acı bir kaza sonucu kaybettiğini ifade eden Yağan, şunları kaydetti:
“Kayseri’de yaşadığımız yılarda ben 4 yaşındaymışım, anemi ve yüzünü hiç hatırlamıyorum. Evin damını tamir ederken tansiyonu nedeniyle başı dönmesi çatıdan yere düşmüş, başını taşa vurmuş. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş. Babam da ben 7 yaşında iken annemin ölüm acısına fazla dayanamamış. Babam annemi çok aşırı seviyormuş, ona bağlıymış. Annem öldükten sonra babam da 3 yıl sonra ölmüş anneme kavuşmuş. Annemi göremedim, anneme doymadım anne ve baba hasreti var içimde. Ben anneyim, annelik duyusunu sevgisini çok iyi bilirim her yıl anneler gününde annemin acısını hep içimde hatırlarım. “

Editör: TE Bilişim