19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen programda Başkan Alemdar, pandemi süresince görevlerini özveriyle yerine getiren muhtarlara teşekkür belgesi takdim etti.

Ülkemizde ilk vaka görülmeden önce tedbir alarak, çalışmalara başladıklarının altını çizen Alemdar, Serdivan’daki 1831 sokakta tek tek, kapı kapı dolaşarak vatandaşlara bire bir ulaştıklarını, özellikle sokağa çıkma yasakları boyunca vatandaşların tüm ihtiyaçlarının süratle yerine getirildiğini söyledi.

Bu süreçte muhtarların özveriyle çalıştıklarını ve belediye ile uyum içerisinde 7/24 sahada olduklarını belirten Başkan Alemdar; “Bu vesileyle biz de AK Parti Serdivan İlçe Başkanımız Burak Erken ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Yaşar Kara ile birlikte muhtarlarımızın hem 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlamak hem de pandemi süresince gösterdikleri üstün performans için kendilerine teşekkür etmek istedik. İnşallah bu süreci birlikte, alınan tüm tedbirlere uyarak en kısa sürede atlatacağız” Dedi.

Alemdar, Serdivan’daki tüm mahalle muhtarları ile birlikte koordine içerisinde çalışmaya, vatandaşa hizmet için birlikte sahada olmaya devam edeceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim