Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti İlçe Başkanı Fevzi Bora’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Toçoğlu, “Ana kademeye, kadın kollarına ve gençlik kollarına yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Teşkilatlarımız AK Partimizin en öneli unsuru. Allah utandırmasın” dedi. Başkan Toçoğlu daha sonra teşkilat mensuplarıyla Sosyal Gelişim Merkezi’nde bir araya geldi. Toplantıda; AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar, SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, teşkilat mensupları ve mahalle temsilcileri yer aldı.

Hükümetimizin yanındayız

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, “Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Başkan Toçoğlu’nun Akyazı’ya verdiği kıymeti her fırsatta dile getiriyoruz. Teşekkür ederiz” derken; AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, “Ülkemizin içinden geçtiği bu süreçte teşkilatlar olarak destek olma yolunda hükümetimizin yanındayız. Elimizden geldiğince desteklerimizi sunacağız” dedi.

Hayırlı olsun

Başkan Toçoğlu, “Önümüzde ciddi ve önemli bir seçim süreci var. 2019’u hep birlikte başarılı bir şekilde tamamlamalıyız. Siz kıymetli teşkilat mensuplarımızla da bir araya gelmek istedik. Sizleri dinlemek üzere buradayız. Toplantı boyunca SASKİ ve Büyükşehir’in tüm bürokratları burada sizlerle olacak. Teşkilatımızın değişen tüm üyelerine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın”  ifadelerini kullandı.

Hedef 1 milyon ton asfalt

Toçoğlu, “Akyazı’da altyapı ve üstyapıda önemli bir aşama kat ettik. SGM’yi hizmete aldık. Spor kompleksini kullanıma sunduk. Bölgesine fayda sağlayacak İtfaiye Binamız faaliyete başladı. Geçtiğimiz yıl 10 milyonluk asfalt çalışması gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm grup yolarını 2018 yılı içerisinde tamamlayacağız. Hedefimiz 1 milyon ton asfalt serimi gerçekleştirmek. İnşallah tüm bunlarla birlikte Akyazı ve diğer ilçelerimiz pırıl pırıl olacak” diye belirtti.

Akyazı’nın çehresini değişecek

Başkan Zeki Toçoğlu, “Akyazı için yeni bir çalışmamız daha var. İnşallah Akyazı’ya Ormanköy tarafından yeni bir ilçe girişi kazandıracağız. Çevre düzenlemesi, kaldırımları, aydınlatmalarıyla yeni yolumuz Akyazı’nın çehresini değiştirecek. İnşallah ilçemizin girişi modern bir görünüme kavuşacak. Hayırlı olsun” dedi.

Kaliteli ve bol içmesuyu

Toçoğlu, “Karapürçek ve Akyazı Küçücek Mahallesi Altyapı Projesi kapsamında Küçücek Mahallemize içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı inşa ederek mahallemizi sağlam altyapı ile buluşturuyoruz. Keremali İçmesuyu Projesi ile de 5 mahallemize birinci sınıf içmesuyu ulaştırırken aynı zamanda hat üzerine yerleştireceğimiz HES ile enerji üreteceğiz. Bu projemizde hat çalışmaları tamamlandı. Kuzuluk Mahallemizin tüm atıksularını Akyazı Atıksu Arıtma Tesisi’ne ulaştıracak 70 kilometrelik kanalizasyon hattımızı tamamladık. Ayrıca ilçemize 10 milyon liralık içmesuyu yatırımı yaparak 79 kilometrelik bir hat inşa ediyoruz.  Bu projemizde de sona yaklaştık. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlayarak Akyazılı hemşerilerimizi daha kaliteli ve bol içmesuyu ile buluşturacağız” dedi.

Hizmet için buradayız

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Akyazı’da yatırımlar konusunda ciddi bir mesafe alındı. Hem ilçe belediyemiz hem de Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçede önemli yatırımlar gerçekleştirildi. Bizler sizlere hizmet etmek için buradayız. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Mehmetçiğimizin sınır ötesinde başarılı olması için hepimiz duacıyız. 2019’da da çok önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. Bir yandan da hem hükümetimizin hem de yerel yönetimlerimizin hizmetleri devam ediyor. İnşallah hep birlikte tüm bu süreçleri başarıyla atlatacağız. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim