‘LÜKS BİR DENEYİMİN KEYFİNİ ÇIKARIN’

Sakaryalı yatırımcılar Fırat Gözcan ve Burak Erken’in sahibi olduğu Aileena Hotel&Villas, eşsiz manzarası sayesinde doğanın kalbine bir yolculuk vaad ediyor. İstanbul’a sadece 1,5 saat mesafedeki  Aileena Hotel & Villas’ın villa ve süit odalarında konaklayarak tertemiz havanın keyfini sürebilirsiniz. Aileena Hotel & Villas yerli ve yabancı tüm misafirler için kolay ulaşılabilir bir konumda yer alır. Yurt içi ve yurt dışı ulaşım imkanları açısından çeşitli alternatifler bulunmaktadır. Kara ve havayolu ile otele kolayca ulaşabilir olduğu belirtildi.

‘RAMAZAN AYINDA KONUKLARIMIZI BEKLİYORUZ’

Aileena Hotel&Villas, Ramazan Ayı boyunca açık olup, hizmetlerini sunmaya devam ediyor.  Aileena Hotel&Villas, Ramazan Ayında da konaklama, yemek, Spa& Wellness, Aqua Park ve Fitness Salonu ile eşsiz bir hizmet sunmak için konuklarını bekliyor. 

Otel, Sapanca Gölü’ne sadece 15 dakika mesafede. Sapanca Gölü’nün tadını çıkardıktan sonra Kartepe’nin sessiz ve tazeleyici havasını içinize çekebilir, Kartepe’nin zirvesine bir yolculuk yaparak baş döndürücü bir manzaraya ulaşabilirsiniz.

Aileena Hotel&Villas Adresi: Derbent, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cd. No:145, 41080 Kartepe/Kocaeli

Telefon:  (0262) 444 09 91

www.aileenahotel.com

E-posta: [email protected]

Fırat Gözcan

Burak Erken

Editör: TE Bilişim