Nisan ayının son haftasında başlatılan çalışma ile doğal gaz aboneleri e-devlet sistemine giriş yaparak; Abonelik Sorgulama, Abonelik Sözleşmesi, Fatura Sorgulama ve Abonelik Fesih işlemlerini online olarak kolayca gerçekleştirebilecek.

Müşterileri işlemlerini kolaylaştırmak ve zaman kaybını ortadan kaldırmak için teknolojik alt yapısını sürekli geliştiren AGDAŞ geçtiğimiz aylarda, abonelik, fatura sorgulama başta olmak bir çok işlemi online olarak sadece AGDAŞ web sitesi üzerinden gerçekleştirmeye başlamıştı. Bu sürecin devamı olarak Agdaş, sistemini e-devlet ile entegre etti. Bu gelişmeyle doğal gaz müşterileri sadece e-devlet şifreleri ile işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilme imkânına sağladı.

Bağlantı Sözleşmeleri Yetkili İç Tesisat Firmaları Üzerinden Yapılıyor

Yapılan açıklamada; konutlarında ilk defa doğal gaz kullanacak müşterilerin bağlantı sözleşme işlemlerini sertifikalı iç tesisat firmaları aracılığıyla yaptırmaya devam edecekleri aktarıldı. Müşterilerin maddi/manevi üzücü sonuçlarla karşılaşmamaları için doğalgaz tesisat işlemlerini sadece yetkilendirilmiş iç tesisat firmaları aracılığıyla yapmaları gerektiği hatırlatıldı.

2003 yılından beri Sakarya’ya kesintisiz doğal gaz arzı sağlayan AGDAŞ geçtiğimiz yıl sorumluluk alanında bulunan tüm ilçelere gaz arzı sağlayarak 15 yılda Sakarya’nın dört bir yanına doğal gaz ulaştırmıştı.

Editör: TE Bilişim