Her yıl topluma ve çevreye katkı sağlayan projeleri hayata geçiren AGDAŞ Sosyal Sorumluluk Ekibi sokak köpekleri için kulübe yaptı. Kulübeler 14 Ocak tarihinde, sokak köpeklerinin beslenmesi ile faaliyet yürüten Sevpati Grubu’nun yetkilileriyle görüşülerek geçici barınma alanına bırakıldı. Açıklamada AGDAŞ Sosyal Sorumluluk Ekibinin kış boyunca belirli aralıklarla köpeklerin bulunduğu alana giderek köpekleri besleyeceği belirtildi.

2019 Yılında Önemli Projeler Gerçekleştirildi

AGDAŞ Sosyal Sorumluk Projelerini Yöneten Kurumsal İletişim Uzmanı Taner Tosun; “2019 yılında topluma ve çevreye fayda sağlayacak birçok proje gerçekleştirdik. Projelerimiz kapsamında huzur evine ziyaret ettik, kimsesiz çocuklar için kitap ve oyuncak topladık, kıyafet toplama kampanyasıyla ihtiyaç sahiplerine destek olduk, paylaşım kumbaramız aracılığıyla okullara 500’den fazla kitap bağışında bulunduk, geri dönüşüme önem verdik 1,5 tona yakın kağıdı geri dönüşüme gönderdik, online abonelik çalışmalarımızla 700 bin adet A4 kâğıt tasarrufu sağladık, İl Masa Tenisi Temsilciliği ile şirketler arası masa tenisi turnuvası organize ettik. Yıl boyunca 250’den fazla fidan bağışında bulunduk son olarak da sokak köpekleri üşümesin diye bu kulübeleri yaptık. 2020 yılında şirketimizin sağladığı imkânlarla başarılı projeler üretmeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

AGDAŞ, son on yılda çevre, eğitim ve toplumu bilinçlendirme konularında birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmiştir. AGDAŞ özellikle insan odaklı çalışma politikasını sosyal sorumluluk projeleriyle destekleyerek, yardım etmek yerine yardım etme bilinci oluşturmayı hedeflemektedir. AGDAŞ çalışanlardan gönüllülük esasına göre oluşturulmuş her yıl yenilenen bir sosyal sorumluluk ekibi vardır. Bu ekip başarılı projeler üreterek toplumun ve çevrenin gelişmesi için projeler üreterek uygulamaktadır.

Editör: TE Bilişim