20 yıl sonra bir arda

20 yıl beraber aynı adliyede çeşitli makamlarda görev yapan adliye, hakim ve çalışanları kahvaltıda buluştu. Hasret giderip eski günlerini yad eden adliyeciler, görev günlerinde yaşadıkları anılarını anlattılar.

Eski anıları konuştular

20 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan emekli adliye çalışanları adına Sakarya Eski Yazı İşleri Müdürü Orhan Kılıç, “Donatımda adliyede hep birlikte çalıştık. Aradan 20 yıl geçti. Birçoğumuz emekli olduk. O dönemleri yeniden konuşmak, anmak bizlere büyük onur verdi.

Bugün burada toplanmamızı organize eden hâkimimiz Besim Tayfur Ağar’a çok teşekkür ediyoruz. Emekli olan ve çalışan arkadaşlar olarak bir araya geldik, çok mutlu olduk. Bundan sonra bu tür birliktelikleri sürekli hale getirmek istiyoruz. Tabi dostlarla bir araya gelmek bizler için onur ve şereftir. Hâkim beye çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu

Kahvaltıya Katılan isimler

Emekli Hâkim Hayri Kılıç, Geyve Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Cihat Ateş, Yazı İşleri Müdürü İzzet Özturhan, Sakarya Seçim İşleri Müdürü Kerim İnce, Yazı İşleri Müdürü Nadir Turgut, Sakarya İcra Müdürü Necmettin Topaloğlu, Yazı İşleri Müdürü Sefer Bağrıyanık, Sadık İn, İsmail Dinç, Bahri Pala, Ahmet Kalyoncu, Orhan Kılıç, Ahmet Türk kahvaltıya katıldı. Halen adliyede çalışan Fesih Saydam, Orhan sevinç, Çalap cesur, Sadık doğan, Rıfat Köksal’da kahvaltıya katıldı.

Editör: TE Bilişim