Yasemin Yeşil, sokakta insanlara Korona virüsüyle ilgili kişisel bir önlem alıyor musunuz?. Bu konu hakkında yetkililerden beklentileriniz neler?” diye sordu ve şu yanıtları aldı. Fatma Açıkgöz (esnaf):Şu an da hiçbir önlemimiz yok. Yurtdışında da görüldü biliyoruz ama gerekenleri yapıyorlar sonuçta. Sınır kapısını kapattılar alışverişi durdurdular.

Ruhi Mert (esnaf): Elimizden geldiği kadar korunmaya çalışıyoruz özellikle kolonya sürüyorum ellerime. Yapacak hiçbir şey yok Allah’tan gelen bir şey diyeceğiz.

Ahmet Hüseyinoğlu (esnaf): Ben zaten o olmasa da her şeye önlem alıyorum. Çünkü ben hastaydım iyileştim bu yüzden iki üç kıştır önlem alıyorum. Yetkililerden o virüse karşı ne önlem almasını istiyorum, ülkedeki en büyük virüsleri öldürmeleri için onlara enjekte etmelerini istiyorum.

Miraç Samatlıoğlu (esnaf): Hayır önlem almıyorum. Yetkililerin bize bir fikir söylemeleri lazım. Ne yapmamız lazım ona göre bizim de önlem almamız lazım.

Gülfidan Çelebi (esnaf):Ben devamlı ellerimi yıkıyorum. Dokunduğum yerlerde su bulamazsam ıslak mendille beraber mutlaka ellerimi temizlemeye çalışıyorum. Yetkililerin bir şekilde insanları uyarmaları gerekiyor. Ne yapılması gerekiyorsa ne yapmamız gerekiyor, çünkü onlar her şeyi bizden iyi biliyorlar. Dışardakileri Türkiye’ye sokmamaları lazım.

Yücel Er (esnaf):Önlem için kişisel bakımıma dikkat ediyorum ellerimi sık yıkıyorum. Yetkililerde gerekeni yapsınlar yoksa yayılırsa çok kötü olur.

Editör: TE Bilişim