Aile Buluşması

Adapazarı Belediyesi, muhtarlara özel bir aile buluşması düzenledi. Başkan Mutlu Işıksu’nun ev sahipliği yaptığı, Poyrazlar Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenen programa, Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Muhtarlık İşleri Müdürü Süleyman Durmaz, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve Adapazarı muhtarları katıldı.

Işıksu: “Muhtarlarımız Çok Kıymetli”

Buluşmada konuşan Başkan Mutlu Işıksu, Adapazarı’nın tüm dinamikleriyle özel ve nitelikli istişare ve işbirlikleri yapmak noktasında oldukça gayretli olduklarını vurguladı. Muhtarlara çok kıymet verdiklerinin altını çizen Başkan Işıksu, “Muhtarlarımız bizim için çok kıymetlidir. Adapazarı’mızın her sokağına meftunuz ve şehrin kalbi Adapazarı’mıza yeni eserler kazandırırken, projelerimizi bir bir hayata geçirirken her zaman bizlere katkı sağlayan muhtarlarımızla daha güzel yarınlara birlikte yürüyoruz. Rabbim muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar versin. Bir ve beraber olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Işıksu’ya Erdem’den Teşekkür

Düzenlenen buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getiren Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ise, “Mutlu Başkanımıza ve ekibine nezaket içeren ve çok güzel bir program hazırladıkları için muhtarlarımız adına çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Adapazarı için gayretle çalışan muhtarlarımızı da tebrik ediyorum. İnşaallah hep birlikte çok güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim