Ekim ayında açılması planlanan kurslarda görev yapacak Ücretli Usta Öğretici başvuruları ile üniversiteye hazırlanan mezun öğrenciler için açılacak Destekleme Yetiştirme Kursları başvuruları başladı.

ADAHEM’in yeni hizmete giren 30 derslikli modern binasında maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun tekli oturma düzenindeki sınıflarda açılacak kurslarla ilgili başvurular Adapazarı Halk Eğitim Merkezi’nin web sayfası üzerinden duyuruldu. Başvuru kurs alanlarının 24 Ağustos pazartesi günü Adapazarı Halk Eğitim Merkezi internet sayfasında açıklanacağı öğrenildi.

Yeni dönemde açılacak kurslarla ilgili takvimin yayınladığını belirten Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahit Uygar; Öğretmen/Emekli Öğretmen / Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlileri / Resmi Kurumlarda Çalışan Lisans Mezunları / Kadrosuz Ücretli Usta Öğretici alımı başvurularının istenen belgelerle birlikte 1-15 Eylül tarihleri arasında merkez binaya yapılacağını kaydederek, Ücretli Usta Öğreticilerin kesin değerlendirme sonuçlarının 30 Eylül tarihinde açıklanacağını, yeni dönem kursların açılmasının ise ekim ayı içerisinde planlandığını ifade etti.

Örgün Öğretim ve Açık Öğretim Kurumlarından mezun öğrencilere yönelik üniversite hazırlık kurslarının bu yıl 31 Ağustos tarihinde başlayacağını belirten ADAHEM Müdürü Uygar, 26-30 Ağustos tarihleri arasında öğrenci başvurularının alınacağını ve kursların Sayısal Grubu, Eşit Ağırlık Grubu, Sözel Grubu ve Yabancı Dil YDT Grubu olarak olarak açılacağını kaydetti.

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi tarafından açılacak kurs ve faaliyetlerle ilgili ayrıntılı bilgilere vatandaşların http://adapazarihem.meb.k12.tr adresinden ulaşabilecekleri belirtildi.

Editör: TE Bilişim