Niğde Anadolu karşısında Sakaryaspor, yakaladığı net pozisyonların çoğunu değerlendirebilse belki de sezonun değil son yılların gol rekorunu kırmış olacaktı..

Oyunun genelinde Sakaryaspor baskısı vardı sahada. Futbol görüntüsüne seyirci de coşkusuyla ortak olunca seyir zevki doyumsuz bir karşılaşma çıktı ortaya.

Gelecekteki maçlarda Sakaryaspor bu tempoyu devam ettirirse işte o zaman zirvede “Bende varım” der. Niğde Anadolu zayıf bir takım görüntüsünde, ancak Sakaryaspor bu oyunu diğer rakiplerine de uygulayacak kadroya sahip.

Adıyaman deplasmanı, Sakaryaspor’un net bir skorla 3 puan alacağı bir oyun olacaktır. Takımın son görüntüsü ve durumu böyle görünüyor. Aksi halde hiçbir mazeret kabul görmez…

Geçen sezonun gol kralı olmuş bir oyuncu haftalardır yok gibi ortalıkta görünmüyor acap nedendir? Ozan Sol ile bir sıkıntı varsa yönetim ve teknik ekip bunu çözmesi gereken kişiler değil mi? Ortada duran bu sorun tribünlerden bile gözükürken Sakaryaspor saha içi ve saha dışı huzuru bulacaksa bu sorunu bir an önce iç dünyasında çözüme kavuşturmalı halletmelidir….