Ziraat Türkiye Kupası maçında rakibin BAL’dan 1074 Çankırıspor. Cezalı 4 iç saha maçının ikisini seyircisiz oynamışsın. Taraftar takımına özlem içerisinde, seyircili maç oynanıyor. Maçı TV veriyor ancak tribünde 2500 civarında seyirci, daha ligin başında bir anormallik var. Sakaryaspor küme düşerken bile stadı dolduran bu taraftara ne oldu? Kulüp ve taraftar arasına giren bu soğuk hava neden oluşturuldu? Tribünlerden gelen 120 dakika boyunca protestolar neden? Çok düşündürücü…

Bu son derece kötü yönetim-taraftar ayrışması ileride çok daha vahim sonuçlar doğuracak görüntüsü veriyor. Maçın ilk yarısı Sakaryaspor oyuna o kadar önemsemez bir oyun şekliyle başladı ki, ilerleyen zaman içerisinde değişir ümidiyle bekledik ama nafile. İkinci yarıda 1-0 geriye düşünce telaş ve agresif tutum Sakaryaspor’un 2 kırmızı kartla eksik kalmasına neden oldu. Bunu anlamak mümkün değil. Rakibin BAL takımı sen ona karşı iki eksik kalıyorsun. Nerede sizin taşıdığınız formanın mesuliyeti? Nerede sizin sporcu ve meslek sorumluluğunuz? Yazıklar olsun. Hiçbir mazeretin arkasına sakın saklanmayın.

Yönetim ile aranızda bazı sorunlar olabilir. Sahaya çıkınca gerekeni yapmanız siz futbolcunun asli görevidir.

Rakip de 9 kişi kalınca yine de maçı koparamadınız. Penaltılarla kupaya veda ettiniz. BAL takımına yenildiniz. Yazık, yazık, yazık… Yönetim de şapkayı önüne koyup radikal kararlar almak durumunda. Bunun zamanı çoktan geldi ve geçmek üzere. Yoksa Sakaryaspor böyle devam edecekse çok kötü günler yaşanacak gibi.