Pazar günü Sivas Belediyespor karşısında Sakaryaspor’un sergilediği oyun ve mücadeleye tribünler de katılınca harika bir atmosfer oluştu. Maçta stres, aksiyon, mücadele, sertlik ne ararsan vardı. Daha 50. Saniyede Sakaryaspor 1-0 geriye düştü. Yeşil Siyahlı kramponlar hiç teleşa kapılmadan oyun düzenini iyi kullandılar, ilk yarıyı da Ali Özgün ve Ozan Sol’un penaltı golüyle 2-1 önde kapadılar.

İkinci yarı da Sakaryaspor atak uğruna ısrarla devam etti ancak zamana zaman oyundali sertliklerden dolayı sinerler gerilse de Sakaryaspor’un futbol oynama arzusu hiç kaybolmadı. Hurşit ve Ozan’ın golleriyle skoru 4-2’ye getirdiler.

Sivas Belediyespor bu haftaya kadar içeride izlediğimiz maçlarda en dişli takım olarak gözüktü. Oyunu bozmak, sinirlendirmek için çok çaba harcadılar, ancak Sakaryaspor buna hiç uymadı ve kendi oyununa baktı.

Sakaryaspor’un sahadaki bu güzel görüntüsüne tribünler de eşlik edince statta harika bir atmosfer oluştu. Sivas Belediyespor gibi dişli bir takıma karşı böyle bir oyun sergiliyorsan taraftarın ağzına bir parmak bal çalmış olmayın, bu oyuna devam edin kardeşim.

Pazar günkü o şölen atmosferinde emeği olan herkese sonsuz teşekkürler. Sağ olun, var olun.