AVRUPA ŞAMPİYONASI
DEĞERLENDİRİLDİ
Almanya'da gerçekleştirilen 61. Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası'nda elde ettiği başarıyla Türkiye'nin gururu olan milli karateci Yusuf Eren Temizel, Hendek Olimpik Spor Kulübü yöneticileri ve antrenörleriyle birlikte Hendek Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar'ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette Avrupa Karate Şampiyonası süreci, müsabakalar ve elde edilen başarı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Avrupa ikinciliği elde ederek gümüş madalya kazanan Yusuf Eren Temizel'in başarısı, ziyarette bir kez daha takdirle karşılandı.
KAYMAKAM’DAN TEBRİK
Hendek Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, uluslararası arenada Türkiye'yi başarıyla temsil ederek önemli bir derece elde eden milli sporcuyu tebrik etti.
Kaymakam Gökpınar, Avrupa ikinciliğinin hem Hendek hem de Türkiye adına gurur verici olduğunu belirterek, sporcunun başarısında emeği bulunan antrenörlere ve kulüp yöneticilerine teşekkür etti.
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ
Ziyaretin sonunda Kaymakam Gökpınar, milli karateci Yusuf Eren Temizel'e spor kariyerinde başarılarının devamını dilerken, Hendek Olimpik Spor Kulübü'nün yetiştirdiği başarılı sporcularla ilçenin adını ulusal ve uluslararası platformlarda duyurmaya devam ettiğini ifade etti.





