Süper Amatör Lig B Grubu’nda iki takımın ligden çekilmesiyle dinlenen takım sayısı, oynanan maç sayısı eksildi. Yarın bu grupta dört maç oynanacak. Erenlerspor’un yine BAY olacağı hafta sonunda lider Sapanca Kocaali’ye gidecek. Geçen hafta Geyve’ye takılan Hendek Dereköy, Kazımiyesporla, As Akyazıspor evinde Geyvesporla, oynarken Karapürçek sahasında Demirspor ile oynayacak.

SAPANCA PUAN KAYBETMEZ
Sapanca Gençlik’te ikinci yarıdaki futbol çıkışı dolu düzgün yol almaya geçen hafta da devam etti. Yeşil Beyazlılar üçte üç yaparken son olarak ligde tek yenilgiyi aldıkları Arifiye’den rövanşı 3-0la aldılar. Kocaalispor ise geçen hafta Kazımiye’den bir puanı 4-4le aldı. Yarınki maç ne olur? Tabii ki banko Sapanca. Bu maçın içinden sürpriz falan çıkmaz.
DEREKÖY YARA SARAR
Bir hafta evvel Geyve’de iki farklı galibiyeti koruyamayan Hendek Dereköyspor grubun ne zaman ne yapacağı belli olmayan orta şekerli takımı Kazımiye ile evinde oynayacak. Ligin ilk yarısında 2-2 biten maçın rövanşında bize göre bu kez sürpriz olmaz. Hendek Dereköy Geyve beraberliği ile ilk üç için As Akyazı’nın iştahını kabartırken, bu kez aynı hataya düşmez ve evinde Kazımiyespor’u rahat yener diye düşünüyoruz.
AS AKYAZI ZORLANIR
Geçen hafta Erenler’de Demirspor’u geriden gelip 5-1 yenen As Akyazıspor Hendek Dereköy’ün berabere kaldığı haftada ilk üçe iki adım yaklaştı. Geyvespor ise ikinci yarının flaş takımı. Siyah beyazlılar Hendek Dereköyle evinde iki farklı geriye düştüğü maçı son anlarda bulduğu gollerle 2-2’ye taşımıştı. As Akyazı ilk yarıda 1-0 yenildiği rakibinden rövanşı alabilir mi? İki takımın form durumlarına göz attığımızda iki takım içinde üç puan zor gözüküyor. As Akyazı ev sahibi avantajı olmanın yanı sıra ilk üçe yakın olması itibarıyla bu maçta üç puan yakın gibi duruyor.