Hendekspor Yöneticilerinin kafası BAL Liginde kalmış!

Profesyonellikten uzak davranışlar sergileyen Hendekspor yönetimi, Hendek’in marka değeri olan Hendekspor’a zarar veriyor!

Birkaç gün önce yapılan Basın Açıklaması, Hendekspor’un amatörce yönetildiğini açıkça gösterdi!

Sahada alınan kötü sonuçlar sonrası yapılan basın Açıklaması, amatörce tavırların eseridir!

Hendekspor, profesyonel lige yükseldi, fakat yöneticiler hala amatör!!!

Kendi başarısızlıklarını ve kötü saha sonuçlarının üzerini örtmek isteyen Hendekspor Yönetimi, yaptıkları Basın Açıklamasıyla kendilerini ele verdiler!

Hendekspor Kulübü Basın Açıklamasındaki bazı cümleler, Hendekspor Yönetiminin amatörce hatalar yaptıklarını gösteriyor!

İşte o cümleler:

“Bizler de Hendekspor’umuzu bir adım ileri taşıyabilmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Hendekspor’umuzun 1 kuruşunu dahi zayi etmeyiz.”

Hendekspor’umuzun 1 kuruşunu dahi zayi etmeyiz, diye açıklama yapan yönetim, Hendekspor’un 10 maçtır göğüs reklamı almadan maçlara çıktığını görmüyor mu?

Göğüs reklamından Hendekspor’un kaybı kaç kuruş?

Kulüp Başkanı (A.K) ve Yönetim, BAL Liginde harcanan Bütçeyi ve 3.Lig’de kullanılacak olan Bütçeyi, kongrede açıklamadı!

Kongre günü hayali Bütçe oylandı!

Bu konuyla ilgili ilçe kamuoyu bir açıklama bekledi, fakat bu konuyla ilgili bir açıklama hala yapılmadı!

Bütçeyi açıklamayanların, biz bu kulübü 1 kuruş zarara uğratmadık sözüne gülünür. Hem de kahkahayla gülünür!!!

Yapılan Basın Açıklamasındaki şu sözlerde insanı güldürür!

“Hendekspor’umuzdan nemalanmak isteyenlere ve menfaat elde etmek isteyenlere de asla taviz vermeyiz. Yine Hendek ilçemizde internet üzerinden haber yapan O.T. isimli şahıs(ismini tam olarak yazmıyor olmamızın nedeni, kendisinin Hendekspor üzerinden reklam yapmasını sağlamamaktır.”

Basın açıklamasında nemalanmak ve menfaat elde etmekten bahsedilirken, benim ismimi kodlayarak reklamdan bahsediyorlar. Arkadaş! Sizin bu sözlerinize bırakın insanları, kargalar duysa, güler!!!

Benim Hendekspor üzerinden reklam yaptığımı düşünenlere bende gülüyorum!

Bakın size açık yüreklilikle söylüyorum. Benim Hendekspor üzerinden ticari rant sağlayacak şirketlerim yok!

Aynı şekilde gazeteci kimliğimle siyasi rant sağlayacak bir konumumda yok!

Yönetimde bulunan müteahhit, Peyzajcı, avukat, işadamı kimliğindeki kişiler aynanın karşısına geçip şu soruyu sorsunlar kendilerine. Hendekspor olmasaydı, bizi Sakarya ve Hendek’te yeteri kadar tanırlar mıydı?

Yönetimde bulunan iş insanları nemalanma konusunda BELEDİYE ile ilgili yaptıkları işlere baksınlar!

Emlakçısı, Sigortacısı, Müteahhidi, peyzajcısı, şinanay yavrum şinanay(!)

Bir gazeteciyi reklam ve nemalanmakla suçlayanlar, yaptıkları işlerden ötürü Belediye ile ilgili ekonomik ilişkilerine baksınlar!

Basın açıklamasında bize hakaret eden, bizi reklamla suçlayan AVUKAT BEY, Sancaktepespor maçı sonrası beni kenara çekip, BAHİS konusunda Savcılığa gideceğini söyleyip, elimdeki belgeleri savcılığa göstermemi söyledi.

AVUKAT BEY ne oldu da bahis konusunda Savcılığa gitmekten vazgeçtiniz?

BAHİS konusunu açığa siz çıkardınız. O zaman sözünüzde durun ve Savcılığa suç duyurusunda bulunun!!!

Benim Gazeteci kimliğimi yok sayan Hendekspor Kulüp başkanı A.K’ye bilgilendirme yapayım. Ben Orhan Topçu gazeteciliğe yeni başlamadım. 1000’e yakın yazdığım makalem var. Ben bu ilçede 6 yıldır aylık yazılı Hendek Gerçek Haber ismiyle gazete çıkarıyorum. Sakarya’nın güçlü gazetelerinden bir tanesi olan Bizim Sakarya Gazetesinde uzun bir zamandır köşe yazarlığı yapıyorum. İlçe genelinde İnternet Haber Sitem var. Siz şimdi gazetecilik şartlarını yerine getiren bir gazeteciyi basın açıklamasında alay edici ifadeler kullanıyorsun.

Size söyleyeceğim tek şey var. O da Allah’a şükür ben hiçbir zaman sizin gibi kukla olmadım. Sizin ipleriniz belediye başkanı Babaoğlu’nun elinde. Başkan Babaoğlu, Hendekspor’dan elini çeksin, hepiniz bırakırsınız. Belediye imkanlarıyla yöneticilik yapmak ne güzel!!!!

Doğruları söylediğim ve yazdığım için, Hendekspor basın sözcüsü hanımefendi (E.K) beni Hendekspor WATSAPP Gurubundan çıkardı. Bunlar Hendekspor’u Aile şirketi gibi yönetiyor. Orhan Topçu’ya kızdın mı çıkar gitsin haber gurubundan. Size de yakışan bu hanımefendi! Amatör kafayla Profesyonel ligde basın sözcülüğü yapılmaz hanım efendi. Kaldı ki Hendekspor’un haberleri yapılırsa, güçlenir!

Aile şirketi konusuna gelince, abla - kardeş yönetimdeler! Onun için söyledim.

Başkan Babaoğlu Hendekspor konusunda çok dikkatli olmalı!

Başarıyı herkes paylaşır, fakat başarısızlığı kimse paylaşmaz. Hendekspor başarısız olursa, fatura Başkan Babaoğlu’na çıkar. Başarı yakalanırsa herkes sahiplenir!