Koronalı günlerde yan yana gelemeyen işadamları teknoloji buluşuyor. Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Sakarya Şubesi, online bağlantı ile Sakarya ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ile buluştu. Pandemi sürecinin konuşulduğu toplantıda Başkan Altuğ üyelerden gelen soruları cevapladı.

EKONOMİK TEDBİRLER

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs, iş adamlarının bir araya gelmesini engelliyor. ASKOn Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz üyeleriyle SATSO Başkanı Akgün Altuğ’u teknoloji sayesinde bir araya getirdi. Ağırlıklı olarak pandemi sonrası ticaretin konuşulduğu online toplantıda üyeler merak ettikleri konularda Başkan Akgün Altuğ’a sorularını yöneltti. Akgün Altuğ virüs ile mücadele döneminde hükümetten talep ettikleri ekonomik destekler hakkında ASKOn üyelerini bilgilendirdi. Süreç sona erdiğinde şehrin artılarının iyi değerlendirilmesini tavsiye etti.

PANDEMİ SONRASI TİCARETİ

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, virüs sonrası dünyada yeni bir döneme geçileceğine vurgu yaparak “Pandemi sonrası ticaret için hazırlıklarınızı yapın. Gümrük kapılarının ihracat için faaliyete geçtiğini unutmayın. Karasu Limanımızda RO-Ro seferleri başladı. İhracat odaklı üreten insanlarsınız. Hepimizin bu avantajları iyi değerlendirmesi lazım. Şehrimizin avantajlarını doğru kullanıp sürecin sona ermesiyle birlikte hızlıca atılım yapmak durumundayız. Yeni dönemde daha çok üretmek, daha çok istihdam sağlamak vatan-millet için zorunluluk oldu” dedi

Editör: TE Bilişim