İlkokul Diploması Yeterli
18 Yaşından gün almış herkesin başvurabileceği meslek edindirme Temizlik Elemanı Yetiştirme Kursu’nda ilkokul diploması yeterli olurken erkekler için askerlikle ilişkisi olmama şartı aranıyor.
MEB Onaylı Sertifika Verilecek
Hafta içi 5 gün 18.00-21.00 saatleri arasında gerçekleşecek eğitimlere katılan kursiyerlere, kurs bitiminde MEB onaylı sertifika takdim edilecek. Kursiyerler elde edecekleri bu belgeyle tüm özel ve kamu kuruluşlarında iş sahibi olabilecekler.
Kavramları Teorik ve Pratik’te Öğrenecekler
Kursiyerler uzman eğitmenler nezdinde müşteri eğitiminden, temizlik yaklaşımlarına, dolu ve taburcu hasta odası temizliğinden, hijyen önemine kadar temizlik ile alakalı bir çok kavramı teorik ve pratik şekilde öğrenecekler.
Müracaatlar Serdivan Belelediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne
Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Mesleki açıdan kendini geliştirmek, yeni bir meslek sahibi olmak, yeteneklerini keşfetmek ya da aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen tüm vatandaşların Serdivan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmesi gerektiği belirtilirken vatandaşların ayrıntılı bilgi almak için 444 54 50 dahili 1603 numaralı telefonu arayabilecekleri bildirildi.

Editör: TE Bilişim