EĞİTİM YILLARINDA

Florida Atlantik Üniversitesi ile akademik işbirliği protokolü imzalayan Sakarya Üniversitesi uluslararası işbirliği ağını genişletmeye devam ediyor. Önümüzdeki eğitim yıllarında hayata geçirilecek olan değişim protokolünü imzalamak üzere Florida Atlantik Üniversitesinden bir grup akademisyen, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

 

GEREKLİ ÇALIŞMALAR

Sakarya Üniversitesi’nin akademisyen değişimi çerçevesinde Florida Üniversitesiyle imzaladığı protokole göre, Florida Üniversitesi öğretim üyeleri, Sakarya Üniversitesinde çeşitli alanlarda dersler verebilecek. Üniversitelerarası karşılıklı öğrenci değişimi ve ortak akademik projeler gerçekleştirilecek. Protokolün gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra en kısa zamanda hayata geçirilmesi planlanıyor.

 

ÖĞRENCİNİN UFKU

İmzalanan protokolün Sakarya Üniversitesi’nin vizyonunu genişleteceğini belirten Rektör Elmas, “Üniversitemiz bilimsel gelişme için her türlü projeyi desteklemektedir. Bu destekler aynı zamanda gelişen dünya şartlarında bir gereklilik halini almıştır. Akademisyen değişiminin öğretim üyeleri ve öğrencilerin ufkunu geliştireceğinden eminiz. İmzaladığımız bu protokolün bilgi, tecrübe ve kültür paylaşımına hizmet etmesinden mutluluk duyacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim