Nef Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Katılacak

Nef Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un konuk olarak davetli olduğu program, 12 Şubat Çarşamba günü 09:30 ile 12:30 saatleri arasında Serdivan Sen Otel’de gerçekleştirilecek. Erden Timur, söz konusu zirvede iş yaşamındaki tecrübeler, kurumsal gelişim ile ilgili bilgi aktarımında bulunacak.

Satınalma Zirvesi’ne ayrıca, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Patronlar Platformu Sakarya Grubu üyeleri, Sakarya Satın Alma Yöneticileri Profesyonelleri Derneği üyeleri ve iştirak edecek.

Erden Timur Kimdir?

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur 1982 Mersin doğumludur. Orta öğrenimini Tarsus Amerikan Koleji’nde tamamlayan Timur, 2005 yılında Marmara Üniversite Hukuk Fakültesi’nden mezun olmasının ardından London School of Economics’te ekonomi eğitimi almış, 2010 yılında kurduğu Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. ile de iş hayatına atılmıştır.

Nef markası ile yarattığı Foldhome ve Foldoffice konseptleriyle gayrimenkul sektörüne birçok ilk kazandıran Timur, ciro, satış ve teslimat rakamlarında rekorları kırarak 4 yıl üst üste sektör liderliğini üstlenerek başarılı işlere imza atmıştır.  Forbes dergisi tarafından en zengin 100 Türk insanı arasında gösterilen Erden Timur 2010 yılından bu yana yılın girişimcisi gibi alanında birçok ödüle layık görülmüştür.

Editör: TE Bilişim