Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu çok çalışkan bir isim. Altyapı hizmetleri muhteşem. Sakarya nehri boşa akmasın diye bir ilke imza attı. Bu şevk ve heyecanı yüreğimizde hissettik. Sakarya gelişiyor, üretiyor. Bu yıl Sakarya için kesenin ağzını sonuna kadar açtık. Sakaryamızı birlikte çok daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, ilçe belediye başkanları ve bakanlık bürokratları yer aldı.

Hizmetleri yakından takip ediyoruz

Bakan Eroğlu’nu Sakarya’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Şehrimize bir kez daha hoşgeldiniz. Milletvekillerimiz, ilçe belediye başkanlarımız burada. Hizmetleri yakından takip ediyoruz. Bugün de önemli yatırımlar için buradasınız. Hem temel atacak hem de müjde vereceksiniz. Tüm yatırımların şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya  çiçek gibi olacak

Bakan Eroğlu, “Çok sevdiğim Sakarya’da sizlerle bir kez daha kucaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Halk oylamasında yüzde 68’le yeni sisteme büyük bir destek verdiniz. Marmara Bölgesi’nde birinci oldunuz. Biz de buraya Ramazan’ın bereketi ile geldik. Temel atma merasimimiz, sertifika ve fidan dağıtımlarımız olacak. İstanbuldere’yi ıslah edeceğiz. Bunun müjdesini vereyim. Sakaryamızı çiçek gibi yapacağız. Burada tabiat turizmi sektörü açıyoruz. Planlar hazır. Kuzuluk tabiat parkının alanını genişleteceğiz. Bunun planlamasını imzaladım. Sakarya’ya boş gelmedik. İstanbuldere’yle birlikte 22 müjde oldu. Bu yıl Sakarya için kesenin ağzını sonuna kadar açtık.” diye konuştu.

Sakarya için kesenin ağzını açtık

Bakan Eroğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu çok çalışkan bir isim. Altyapı hizmetleri muhteşem. Sakarya nehri boşa akmasın diye bir ilke imza attı. Bu şevk ve heyecanı yüreğimizde hissettik. Sakarya gelişiyor, üretiyor. Geçtiğimiz ay Türkiye’de ihracat artışının 4’te 1’ine imza attı. Sakarya, sanayi ve ziraat merkezi. Biz de ormanı kırsal kalkınma alanı yapacağız. Orman ve süs bitkiciliğinin merkezi olması için yatırımlar yapıyoruz. Daha çok talepler var. Talepler doğrultusunda adımlar atacağız. Bu yıl Sakarya için kesenin ağzını sonuna kadar açtık. Sakaryamızı birlikte çok daha ileriye taşıyacağız. Bu vesileyle tüm Sakaryalıların Ramazan ayını tebrik ediyor; hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim