ŞEHRİN NABZI

Mete yapılan çalışmayla ilgili şu ifadelere yer verdi; “Son yıllarda çağın gerektirdiği yönetim biçimlerine gönül vererek hedef kitlemize etkin ve verimli bir biçimde hizmet verebilmek, iç ve dış hedef kitleleri nezdinde nasıl göründüğümüzü öğrenmek, çağın gerekleri doğrultusunda kendi kurumsal vizyonlarımızın geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla çalışmalara başladık. Bu kapsamda. Çalışma, ilimizde STB’nin görev ve yetki alanına giren 12 ilçede vatandaşla yüz yüze görüşmek suretiyle gerçekleştirilmektedir”dedi.

SORUNLAR

2 bin kişiyle yapılan anketi değerlendiren Mete, “Kamuoyunun yanı sıra borsa üyeleri ve borsanın paydaşı olarak tanımlanan diğer kamu kurum ve kuruluşlarına uygulanıyor. Çalışma kapsamında şehrimiz halkına, STB’ye karşı olan memnuniyet ve beklentileri sorulmaktadır. Ayrıca STB’nin faaliyet alanları kapsamında şehrimizin en önemli öncelik ve sorunlarının da belirtilmesi görüşüne de yer verildi” dedi

EYLEM PLANI

Mete, “Bir aya kadar tamamlanması planlanan anket çalışması sonucunda elde edilecek veriler ışığında, kamuoyu beklentilerine göre, STB yönetimi, önümüzdeki yıl uygulanmak üzere bir eylem planı hazırlayacak. Böylelikle göreve geldiği günden itibaren, her fırsatta kamuoyunun kendileri için büyük önem arz ettiğini dile getiren Cevdet Mete STB yönetiminin duyarlı ve sorumlu yönetim anlayışını bir kez daha ortaya koymuş olacağız” dedi.

Borsa anket sorularından bazıları;
1-STB çalışmalarından haberdar mısınız?
2-STB çalışmaları yeterli mi?
3- Şehrin en önemli sorunları neler?
4-Size göre çözümleri nelerdir?

Editör: TE Bilişim