2013-2014 eğitim öğretim yılı biterken okullarda sergi ve yıl sonu gösterileri tüm hızıyla devam ediyor.
21 Haziran İlkokulu 4/A Sınıf Öğretmeni Şule Süke 'de  öğrencilerinin bir yıl boyunca yaptığı eserlerden oluşan sergiyi açmanın heyecanını yaşadı. 21 Haziran Okul Müdürü İskender Keskin ve velilerin de desteği açılan sergiye katılım yüksek oldu.

ZENGİN İÇERİK
Fen Bilgisi ve Teknoloji ilgili deneyler, doğal afetlerle ilgili panolar, trafik kurallarının gösteriliği maketlerin yanında, milli kültür ve değerlerimiz köşesi, Türkiye’nin eşsiz zenginlikleri köşesi, Mehmet Akif Ersoy köşesi, gezi etkinlikleri köşesi gibi oldukça zengin içerikleriyle takdir topladı.

GELECEK İÇİN
Sınıf Öğretmeni Şule Süke, öğrencilerinin başarılı çalışmalarını sergilemekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Öğrencilerimizin her biri oldukça başarılı çalışmalara imza attı. Hepsinin yıl boyunca birçok farklı ders konusuna ilişkin çalışmaları, onların başarılı birer birey olacağının göstergesidir. Öğrencilerimizin eksiksiz, yaşayarak öğrenen, geleceği sağlam temeller üzerine inşa edilen birer birey olması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
KATILANLAR VE TEŞEKKÜR
Davetlilere tavuklu pilav ve ayran ikram edilen sergiye Okul Müdürü İskender Keskin, Müdür Yardımcıları Ahmet Eşsiz, Ercan Kuru Sabun, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Ömer Faruk Çakır, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Murat Uygun, Sınıf Öğretmeni Ayçe Arslan, bazı yayınevlerinin temsilcileri, davetliler, veliler ve öğrenciler katıldı. Sınıf öğretmeni Şule Süke, sergiye katılan herkese teşekkür etti.( Rahmi Çapa )

Editör: TE Bilişim