Geyve Kazımpaşa İlkokulu Müdürü Remzi Şengül, esnaf Alaattin Şengül ve Tacettin Şengül'ün ağabeyi, Enes ile Ali Şengül'ün babası Ahmet Şengül vefatı Geyve’de büyük üzüntü yarattı. Ahmet Şengül'ün cenazesine katılan Geyve İmam-Hatip Lisesinin kurucu Müdürü Yüksel Yılmazer hem vaaz etti hem de öğrencisinin cenaze namazını kıldırdı.

GENİŞ KATILIM
ASML müdürü Ahmet Şengül'ün cenaze namazına Geyve kaymakam vekili Tuncay Dursun, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, öğretmenler, çok sayıda akraba, arkadaş ve öğrencisi katıldı.

AHMET ŞENGÜL KİMDİR?
Ahmet Şengül 1964 yılında Geyve'de doğdu. Kazımpaşa İlkokulu’ndan sonra Geyve İmam-Hatip Lisesinden 1982 yılında okul biricisi olarak mezun oldu. Bir yıl Ankara Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde okuduktan sonra, İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesine geçti. 1988 yılında Van- Çaldıran Lisesinde öğretmenliğe başladı. 1990'da Adapazarı İsmet İnönü Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliğine atandı. Aynı yıl Geyve Lisesi'ne öğretmen olarak geçti. Uzun yıllar Geyve Lisesi’nde öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yaptı. İsteğe bağlı olarak, 23.08.2011'de Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdür yardımcılığına atandı. Okul müdürlüğü sınavını kazanan Ahmet Şengül; 06.02. 2012 tarihinden beri Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürlüğü yapmaktaydı.
(M. Hamdullah ERGİN)

Editör: TE Bilişim