Erenler ilçesindeki Sarıcalar İlkokulunda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine Vali Ahmet Hamdi Nayir ile birlikte; Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Erenler Kaymakam Vekili Muhsin Çatmadım, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy ve veliler de katıldı.


Sınıftaki öğrencilere karnelerini dağıtırken onların yüzündeki tebessümün kendilerine de büyük şevk verdiğini ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet ederek iyi tatiller dileğinde bulundu.


“Engelli Öğrencinin Karnesini Evinde Verdi”
Karne dağıtım töreninin ardından velililer ile bir süre sohbet edip onları da çocuklarına verdikleri desteklerden dolayı tebrik eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, engelli Furkan Can isimli bir öğrencinin karnesini ve Başarı Belgesini evinde kendisine teslim etti.


Milli Eğitime bağlı okullarımızda bugün 200 bin civarında öğrencimizin karnelerini aldığını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Furkan Can gibi 76 tane öğrencimiz okula gelemediği için öğretmenlerimiz evlerine giderek onlara her konuda destek oluyorlar. 76 engelli öğrencimizi temsilen Furkan Can yavrumuzun karnesini bizler teslim etmek istedik. Öğrencimizin Maşallah hem notları çok iyi hem de takdir belgesi almış. Furkan Can’ın eğitimine evinde devam ederek bu başarısını sürdüreceğine eminim. Aynı okulun ana sınıfında eğitim gören kardeşinin karnesini de okulda verdik. Cenab-ı Hakk Furkan’ın hizmetini gören ailesine yardımcı olsun, yavrumuza fedakârlık ederek evinde eğitim veren öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrencinin ailesiyle de bir süre sohbet eden Vali Nayir, Furkan Can’a Satranç Takımı ve Ömer Seyfettin kitapları hediye etti.


Yarıyıl tatiline çıkan ilimizdeki yaklaşık 200 bin öğrenci, 2 haftalık aranın ardından 3 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacak.

Editör: TE Bilişim