Firdevs SARIBIYIK ve Hediye Elif KILIÇ’ın Sosyal Sorumluluk çerçevesi kapsamında yaptıkları çalışma okulun konferans salonunda Firdevs SARIBIYIK tarafından sunuldu. Öğretmenlerin ve öğrencilerin ilgiyle dinledikleri sunumda günlük yaşantımızda tükettiğimiz gıdaların “helal mi,sağlıklı mı ve güvenilir mi” oldukları konusunda bilgiler aktarıldı.Tükettiğimiz birçok gıdanın katkı maddeleri kullanılarak sağlıksız duruma getirildiği hatta helal olmayan katkı maddeleri ile nasıl haram dönüştüğü örneklerle açıklandı .Bununla birlikte helal olmasına karşılık sağlıklı olmayan gıdalar hakkında örneklerle bilgilendirmeler yapılarak gençlerin “Helal ve Sağlıklı Beslenme” konusunda hassas davranmalarına vurgu yapıldı. Öğrenciler sunumun çok faydalı bilgiler içerdiğini ifade ederek öğretmenlerine teşekkürlerini ilettiler.

Editör: TE Bilişim