Genel Kurul toplantısında konuşma yapan Sakarya Uğur Okulları Kurucu Müdürü Yavuz Müftüoğlu; ''Sakarya Uğur Okulları olarak siz  değerli öğretmen arkadaşlarımız ile aynı amaçla aynı hedefle ilerleyerek üstün başarılara imza attık. Özveri ve birliktelik ile bu başarılara yenilerini ekleyeceğimize inancımız tamdır.Aynı çatı altında bu başarıya ve güçlü akademik algıya siz değerli öğretmen arkadaşlarımızla ulaştık.Bu düşüncelerle 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının genel kurul toplantısını açıyor hayırlı ve Uğurlu olmasını diliyorum.

Sevgili arkadaşlar Sakarya Uğur Eğitim Kurumları olarak biz bir aileyiz düşüncesindeyiz.Ailenin huzuru,mutluluğu ve sürekliliği aile bireylerinin dürüst ilişkilerinin paylaşımcı yaklaşımına ortak düşünce ve davranışına bağlı olduğuna inanıyorum.

Değerli arkadaşlar sunu bilerek çalışmalarımızı düzenlemeliyiz .2019-2020 Eğitim Öğretim yılı zorlu bir dönemdir.Çünkü ekonomik yapıdaki köklü değişiklikler,yükselen rekabet ,değişen sosyo kültürel yapı ile birlikte farklılaşan veli beklentileri eğitim sektörünüde etkileyecektir.

Her zaman belirttiğim gibi bu yılın istediğimiz gibi bir yıl olması için hep birlikte düşünmemiz,planlamamız,inanmamız gerekiyor.Eğer bizler kurum sinerjisi yaratıp uygulayabilirsek ve zaman içerisinde uygulamalarımızı geliştirebilirsek istediğimiz sonucu elde edebiliriz.Her birimiz görevimizi eksiksiz olarak yerinde ve zamanında yaparsak başarımız katlanarak artar.''dedi.

Genel Kurul toplantısında 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının plan ve programı ile gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantı yeni başlayacak eğitim öğretim yılı ile ilgili iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Editör: TE Bilişim