Hafta boyunca Şahin İlkokulu öğrencileri tarafından fuaye alanında Atamızın emanet ettiği yükselen yeni nesil Şahinler’ in yetenekli kalemlerinden dökülen duygu dolu cümleler, koronun şarkılarına eşlik etti.

10 Kasım sabahı Şahin Okulları Oditoryumu’nda gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk’ ü Anma Programı’ na okul velileri de yoğun ilgi gösterdiler. Saat 09.05’ te saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Şahin Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahneye konan ‘GİDİYORSUN…’ adlı anma programıyla devam etti. Edebiyat öğretmenleri ve lise öğrencileri tarafından kaleme alınan ve Gazi Mustafa Kemal’ in Milli Mücadele ve sonrasında gerçekleştirdiklerini içeren program duygu dolu anlara sahne oldu ve izleyicilerden büyük takdir gördü.

Sahip olduğu güçlü ve yenilikçi eğitim kadrosu ve modern imkânları ile öğrencilerinin yaşam boyu öğrenme isteğine sahip birer dünya vatandaşı olarak yetişmelerini hedefleyen Şahin Okulları; eğitim, spor ve sanat faaliyetlerinde öncü ve fark edilir çalışmalarını artırarak sürdürmeye devam edecektir.

Editör: TE Bilişim