Nuri bayar ortaokulunda bir dönem süren eğitim öğretim yılının tamamlanması ile üç aylık yaz tatiline çıkan öğrenciler öğretmenler dün son kez bir karne töreninde bir araya geldiler yıl boyunca spor, dalında diğer etkinlik dalında başarı gösteren öğrencilere madalya ve takdir belgelerini branş öğretmenleri ve okulunun müdürü Faruk kıral verdi.

Nuri bayar ortaokulu müdürü Faruk kıral ” çocuklar verimli ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirdik. Çocuklar çok çalıştınız sınavlarda Nuri bayar farkını ortaya koydunuz tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum öğretmenlerin emeği çok öğrencilerimiz üzerinde Yaz tatilini hepiniz hak yeni dönem için iyi dinlenin iyi tatil yapın ama kitap okumaktan asla uzak kalmayın arda dönem derslerini hafızanız tazelemek için gözden geçirin” diye tavsiyede bulundu.

Törenin ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı spor dalında ve kitap okuma matematik dalında yarışmada derce yapan öğrencilere madalya ve teşekkür belgelerin verilmesiyle öğrenciler tatile çıktı

Editör: TE Bilişim