Okullardaki Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan uygulamaları ve ders faaliyetlerini yerinde gözlemleyen il yöneticileri aynı zamanda rehberlik çalışmalarında bulunuyorlar.

İlçelerdeki tüm okul ve eğitim kurumlarını ziyaret ederek ihtiyaç duyulan konularda destek veriyorlar.

Ziyaretlerinde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yüz yüze eğitime tüm sınıflar düzeyinde geçilmesi konusunda istekli olduklarını gözlemleyen yöneticiler velilerin isteğine bağlı olmasına rağmen öğrencilerin okula devam durumlarının yüzde 90’ların üzerinde gerçekleşmesinden duydukları memnuniyeti belirttiler.

Covid-19 hastalığına karşı maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarının okullarda hassasiyetle uygulandığına tanıklık ettiklerini ifade eden il yöneticileri çalışmalarını 23 Ekim'de tamamlayacak.

Gittikleri okullarda İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un selamlarını ve millî eğitim imkanlarının yanlarında olduğu mesajını da ileten yöneticiler yaptıkları çalışmayla ilgili iyi örnekler başta olmak üzere uygulanan faaliyetler hakkında ayrıntılı bir rapor hazırlayacaklar.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Naci Doyuk ve Ergüven Aslan’ın öncülüğünde Şube Müdürleri Yakup Çakmak, Atilla Görgün, Ali Bostancı ve Mustafa Güldemir’den oluşan Eğitim Öğretim İzleme ve Değerlendirme Komisyonu üyeleri iki grup halinde her gün iki ilçeyi ziyaret ediyorlar.

Editör: TE Bilişim