İngilizce öğretmeni Merve Kozan Sucu öncülüğünde 6. Sınıf öğrencileri “Blended English“ projesini, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Pakize Erdoğan öncülüğünde 5. Sınıf öğrencileri “New Age New Stage” eTwinning projelerini tamamladılar.

“NEW AGE NEW STAGE” PROJESİ

Törenin açılış konuşmasında okul müdürü Mehmet Özaytürk; “Blended English projesinde 6. Sınıf öğrencilerinin Türkiye’den 9, Avrupa’dan 6 ortak okulla çalışarak yenilikçi ve farklı İngilizce öğretim metotlarıyla İngilizce öğrenmeyi, teknolojiyi verimli kullanmayı ve iş birliği içinde çalışmayı hedeflediklerini, “New Age New Stage” projesinde ise 5. Sınıf öğrencilerinin; web 2.0 araçlarını etkin kullanmayı amaçlayarak, Türkiye’den 10, Avrupa’dan 3 ortak okulla çalıştıklarını; teknoloji kullanımını ve internet güvenliğini ön planda tuttuklarını ve projeyi 4 aylık süreçte tamamladıklarını” söyledi.

Emeği geçen koordinatör öğretmen ve öğrencilere proje sertifikaları; İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Nuri Dede, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Vedat Tezbiten ve Mustafa Bektaşoğlu tarafından takdim edildi.

Editör: TE Bilişim