İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ETA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, İTÜ ETA Vakfı bünyesinde hizmet veren Doğa Kolejinin artık üniversitenin bir parçası olduğunu, bundan da gurur ve onur duyduklarını belirtti.

Sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde işin meşakkatini ve yükünü çektiğini aktaran Karaca, çocuklarının eğitimini Doğa Kolejinde sürdürmek isteyen her kademeden sağlık çalışanına hiç kimseye uygulamadıkları bir indirim yüzdesiyle katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Karaca, "Yüzde 50 indirimi sağlık çalışanlarının tümüne sağlayacağız. Doktorundan yardımcı personeline, hemşiresinden teknisyenine kadar bütün katmanlarda olan sağlık çalışanlarına yüzde 50 indirim imkanı sunacağız." Dedi.

"Bütün Türkiye'de 200'ün üzerinde okulumuz, 150'nin üzerinde kampüsümüz var. İstanbul Teknik Üniversitesi olarak okullarımıza zaten bir kalite güvencesi getiriyoruz. Ek olarak da sağlık çalışanlarına yönelik İcra Kurulunda bu kararı aldık. Ben de bunu burada açıklamaktan gurur duyuyorum."

Yüzde 50 Burs Desteği Sakarya Kampüsü’nde de Geçerli.
Doğa Koleji Sakarya Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Taçyıldız, “Doğa Koleji Genel Müdürlüğü’nün almış olduğu kararı Sakarya Kampüsü’nde de uygulanacağını aktararak, pandemi sürecinden doktorundan teknisyenine kadar bütün sağlık personelimiz gecesini gündüzüne katıp ve ailesinden günlerce ayrı kalarak bizim için canla başla çalıştılar. Şimdi bizde üzerimize düşeni yaparak çocuklarını Doğa Koleji Sakarya Kampüsü’nde okutmak isteyen her sağlık çalışanına %50 Burs desteği sağlayarak sektörde çalışanların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz.” Dedi.

10 yıldır Sakarya’da eğitim kalitesinden ödün vermeden hizmet veriyoruz. Okullarımızın İTÜ ETA Vakfı’nın bünyesine dahil olmasıyla eğitim kalitemizi daha da iyi seviyeye çıkararak şehrimize yenilikleri getirmeye devam edeceğiz. Online eğitim sürecinde her bir öğretmen arkadaşımız gece gündüz demeden evinden çalışarak öğrencilerimizin bu süreçten en az kayıpla çıkmasını sağlamak için çabalıyor.

Online eğitimde çok güçlü bir alt yapımız bulunuyor bu süreçte gündeme gelen “Canlı Dersleri” aslında yıllardır çok ciddi bir şekilde gerçekleştiriyorduk. Şimdi yaşanan bu süreçte hem velilerimiz hem de öğrencilerimiz alt yapımızın ne kadar güçlü olduğunu daha da iyi anladılar. Gelen geri dönüşlerden bunu çok net bir şekilde anlayabiliyoruz.

Özellikle öğretmenlerime, yöneticilerime çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir özveriyle online eğitimi sürdüler ve sürdürmeye devam ediyorlar.

Editör: TE Bilişim