Akademi, her dönem olduğu gibi bu dönem de birçok kulüple öğrencilere eğitim verecek.

Kayıtlar 3-15 Ekim Arasında

Sadece 2, 3, 4, 5 ve 6. Sınıf öğrencilerine eğitim verecek Akademi’ye başvuran öğrenciler 12 farklı kulüpten 3 tanesini seçebilecek. Akademi yetkililerinden alınan bilgiye göre yeni kayıt dönemi 3-15 Ekim arasında tamamlanacak,  derslere ise 17 Ekim Pazartesi günü başlanacak.

Veliler Kulüp Çalışmaları Hakkında Bilgilendirilecek

2016-2017 eğitim dönemi kayıtları için Akademi’ye gelen veliler, kayıt öncesinde kulüp çalışmaları ve eğitimler hakkında yetkililer tarafından bilgilendirilecek. Yapılan çalışmalar ve kulüp faaliyetleri hakkında bilgilendirilen veliler daha sonra çocuklarının ilgisi ve yeteneği doğrultusunda 12 farklı kulüpten 3 ünü tercih edebiliyor.

2 Yeni Ders Daha

İngilizce, Geleneksel Sanatlar, Zekâ Oyunları, Musiki, Bilim-Fikir ve Sanat, Görsel Sanatlar, Adab-ı Muaşeret, Temel Dini Bilgiler, Resim, Neşeli Bilim derslerinin bulunduğu Akademi; Akıl Küpü ve Karikatür adında 2 yeni dersi de öğrencilerin beğenisine sunuyor.

Çocukların Okul Derslerine de Yardımcı Olunacak

Kulüp merkezli eğitim modeli çerçevesinde devam zorunluluğunun olacağı Çocuk Akademisi’nde eğitimler 12 hafta sürecek.  25 kişilik sınıflarda gerçekleşecek eğitimlerde ayrıca öğretmenler nezaretinde çocukların okul derslerine de yardımcı olunacak.

Kayıtlar Kontenjanla Sınırlı

Konu ile ilgili Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nden yapılan açıklamada, 3-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Çocuk Akademisi kayıtlarında velilerin şahsen başvuru yapmaları gerektiği belirtilirken kayıt için öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi ve bir adet vesikalık fotoğrafının yeterli olduğu bildirildi.

Açıklamada ayrıca tüm kulüp kayıtlarının kontenjanla sınırlı olduğu vurgulanırken, velilerden kayıt işlemlerini son güne bırakmamaları istendi.

Editör: TE Bilişim