Hacivat ve Karagöz’le Çevre Eğitimi

Çocukların çevreye karşı duyarlılıklarının artması için düzenlenen etkinlikte, Hacivat ve Karagöz oyunu, Adapazarı Belediyesi resmi Youtube kanalında çocukların beğenisine sunuldu. Hayalî Seçkin Bayramoğlu tarafından sergilenen etkinlik çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü.

Deprem Bilinci Kazandırılıyor

Deprem bölgesi içerisinde olan Adapazarı’nda, çocukların depreme karşı bilinçli bir yaklaşımda bulunabilmeleri için Deprem Eğitimi düzenlendi. Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hüseyin Kaşkaş tarafından verilen eğitim, Adapazarı Belediyesi resmi Youtube kanalından çocuklarla buluştu. Etkinlikte konuşan Kaşkaş, “Depreme karşı ne kadar bilinçli ve tedbirli olursak, tehlikeden o kadar uzaklaşmış oluruz.” ifadelerini kullandı.

Eğitim Çalışmalarımız Devam Edecek

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Çocukların daha bilinçli bireyler haline gelebilmeleri için Deprem ve Çevre kültürü üzerine iki önemli etkinlik düzenledik. Salgın koşullarına uygun olarak, eğitim ve kültür çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilişim